KONYA / MERAM - Meram Dere Zafer İlkokulu

Meram Dere Zafer İlkokulu

Meram Dere Aşıklar Mahallesi Elektrik Caddesi No46 MERAM KONYA
GENÇ DİNAMİK ÜRETKEN BİR OKUL.
ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILI BİRER BİREY OLMASI.
08:30-13.50
BELEDİYE OTOBÜSÜ-DOLMUŞ
MERKEZ MAHALLE
6 KM
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
“Synergies for Remigrants Children Inclusion (C.R.I.S) adlı projede, okulumuz; Çek Cumhuriyeti, Estonya, İspanya, Litvanya ve Romanya ile birlikte çalışmaktadır. Projemizin temel hedeflerini şöyle sıralayabiliriz: 1- Göçmen öğrencilerimiz başta olmak üzere dezavantajlı öğrencilerimizin okula ve derslere adaptasyonunu sağlamak. 2- Kültürlerarası farklılıkları yok etmek 3- Öğrenciler arası zorbalığı giderici etkinliklere yer vermek 4- Kapsayıcı ve bütünleştirici bir eğitim programı belirleyerek, uygulayarak öğrenciler için daha iyi ve kalıcı bir eğitim imkânı sunmak. 5- Eğitimde yeni ve değişik sinerjiler oluşturmak. 6- STEM aktiviteleri ile eğitimi zenginleştirmek. Proje sürecinde öğrencilerimiz okulda düzenlenecek olan pek çok aktiviteye katılma fırsatı elde ederken, idareci ve öğretmenlerimiz, süreci uygulama ve yürütme becerisinin yanı sıra Avrupa’daki ortak okullarda düzenlenecek olan proje toplantılarına ve çalıştaylara katılma, deneyimleme ve iyi uygulamaları gözlemleme imkânı bulabileceklerdir.